dimecres, 1 de gener del 2014

No vull anar a l'escola


En Manel Moles és l’autor del llibre, editat per Círculo Rojo (març 2013).

Haig de confessar que feia dies que no llegia cap llibre. M’hi he posat i en dos dies me l’he cruspit, sense aturador. El tema de l’educació a casa, com a alternativa al sistema establert en l’educació dels nens i nenes, m’ha interessat.

Fins ben entrada la meitat del llibre, en Manel Moles no aborda la qüestió que es planteja en el títol de la portada, per mitjà del protagonista, en Frank.

Tot i així, les pàgines viscudes per en Frank, tan ben escrites i descrites per en Manel Moles fan d’aquest llibre un autèntic plaer de llegir. A cada moment aconsegueix que et posis en la situació que es descriu i vulguis fer una passa més encuriosit pel que s’esdevindrà.

Interessant la immersió que en Frank fa en el món de l’educació en la família, arrel que un dia el seu fill Xavier li diu que no vol anar a l’escola. El món li cau al damunt i, mica en mica, davant la ferma actitud del seu fill i l’empenta de la Lilian, la seva filla gran, contacta amb altres persones que han decidit que, per als seus fills el millor per a la seva educació és el compromís dels mateixos pares a casa i des de casa.

Una bona lectura per a aquells que us voleu implicar, una mica més, en l’educació dels vostres fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada